Tag: Cerita Kambing Jantan

Cerita Kambing Jantan

Cerita Kambing Jantan – Jarwo dikongkon nyilih wedhus lanang ngge bibit nggone tanggane. Mbah Siwi jenenge. Jarwo: “ Kulo nuwun….